Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να οργανώσουμε ένα πάρτυ, όπως γνωρίζουμε κιόλας ότι η μουσικής είναι υψίστης σημασίας παράγοντας για την επιτυχία του πάρτυ. Γι αυτό και σαν επαγγελματίας Dj για πάρτυ μπορώ να σας παρέχω υψηλής ποιότητας μουσικές υπηρεσίες για κάθε είδους πάρτυ. Παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, σχολικά, αθλητικά, πολιτιστικά, εταιρικά και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί η μουσική κάλυψη από Dj για πάρτυ.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ξεκινώντας από την μουσική κάλυψη του πάρτυ σας. Η εμπειρία που διαθέτω δίνει την δυνατότητα να καλύψω κάθε μουσικό είδος και μουσικό γούστο ακόμα και για τα πιο απαιτητικά αυτιά. Έχοντας πλούσια και ενημερωμένη μουσική δισκοθήκη από την Ελληνική & Ξένη μουσική σκηνή από 50’s έως και σημερινές επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι το πάρτυ σας θα σας μείνει αξέχαστο. Με χορευτικές μουσικές επιλογές από κάθε δεκαετία και από κάθε μουσική σκηνή Ελληνική ή Ξένη. Που θα σας διασκεδάσει και θα σας κάνει να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως.

ΗΧΗΤΙΚΟΣ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πέρα από το μουσικό κομμάτι σας παρέχω και την ηχητική κάλυψη η οποία σας παρέχουμε αποτελείτε από επώνυμο εξοπλισμό δίνοντας μας με αυτό τον τρόπο καθαρό και δυνατό ήχο. Όπου μπορούμε να καλύψουμε από μικρά πάρτυ έως και μεγάλα. Ακόμα μπορούμε να δημιουργήσουμε μία διαφορετική ατμόσφαιρα στο πάρτυ σας με φωτορυθμικά (στατικά ή κινούμενα), ειδικά εφέ (μηχανή καπνού, φυσαλίδων, κονφετί, κα.), πυροτεχνήματα (εναέρια, επιδαπέδια), κα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού ώστε να σας κάνω μία μικρή επίδειξη του εξοπλισμού ή για το πως μπορώ να επενδύσω το δικό σας πάρτυ.

ΕΞΤΡΑ

Πέρα από τις υπηρεσίες μουσικής και ηχητικής κάλυψη που σας παρέχω. Έχω την δυνατότητα να σας παρέχω ακόμα υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων και πάρτι. Συνεργάζομαι με επώνυμα και αξιόπιστα catering για τις γαστρονομικές απαιτήσεις του πάρτι σας. Έχω ακόμα στην διάθεσή μου barman, barwoman και σερβιτόρους. Φωτογράφους και εικονολήπτες. Ανιματέρ, κλόουν. Ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικά σχήματα και χορευτές. Κτήματα & αίθουσες εκδηλώσεων, bar – club – cafe. Και ότι άλλο εσείς χρειάζεστε για μία πετυχημένη εκδήλωση.